1. Užívať radšej Mastichu Active než klasickú mastichu

Masticha mastichaMasticha Active obsahuje okrem 70% pravej Chioskej mastichy v kapsuliach aj 30% probiotík Sacharomyces boulardii. Vďaka obsahu probiotík nastáva súbežne s mastichovou antibakteriálnou kúrou aj úprava a harmonizácia črevnej mikroflóry – vytvárajú sa prospešné kvasinky pre žalúdok, ktoré napomáhajú zdravému tráveniu namiesto tých škodlivých baktérií (helikobakter pylori). V porovnaní s klasickou mastichou, či dokonca medicínskymi spôsobmi liečby helikobaktera, kedy sa predpisuje troj, prípadne štvorkombinácia antibiotík a popri tom je nutné užívať aj zvlášť probiotiká, aby sa minimalizovali negatívne vedľajšie účinky antibiotík, s Mastichou Active máte všetko v jednom produkte.

Viac informácií  – Masticha Active

2. Uprednostnenie komplexnej mastichovej kúry pred jednotlivými produktami

Mastichová kúraMastichová kúra predstavuje komplexnejšiu terapiu viacerých tráviacich problémov ako napríklad helikobakter pylori, žalúdočné vredy a pálenie záhy. Výnímočnosťou kúri je pôsobenie účinných látok na viacerých urovniach organizmu naraz. Okrem mastichových kapsúl kúra obsahuje mastichové žuvačky, čistú mastichu v podobe kryštálov a zubnú pastu s mastichovým olejom. To jednak zamedzí infekcii cez ústnu dutinu, hrtan až po žalúdok a začne terapiu v najpostihnutejších miestach organizmu spolu s harmonizáciou črevnej mikroflóry – vďaka obsahu troch balení Mastichy Active ako hlavnej súčasti mastichovej kúry. Užívanie mastichovej kúry trvá až 50 dní, za túto dobu by malo pri správnom užívaní dôjsť ku kompletnej terapii žalúdka a tráviacej sústavy.

Viac informácií – Mastichová kúra

3. Posilnenie terapie vďaka Fermentovanej papáyi

Fermentovaná papájaPočas i po užívaní mastichových kapsúl (prípadne ešte lepšie Mastichy Active) je vhodné aj užívanie Fermentovanej papáyi. Fermentovaná papáya obsahuje okrem celého radu antioxidantov, vitamínov, minerálov a aminokyselín, aj probiotiká ( acidophilus, L. casei, L. plantarum, L. bulgaricus, bifidus, L. lactis, L. fermenty a probiotické kvasinky Saccharomyces boulardii a cerevisiae), čo výrazne napomáha zdravému tráveniu a harmonizácii črevnej mikroflóry. Balenie fermentovanej papáyi vydrží až 30 dní, a teda dva krát dlhšie než užívanie balenia mastichových kapsúl, vďaka čomu sa pre prostredie žalúdka zabezpečí aj prechodná fáza po terapii mastichou a tým zamedzí opätovnému prinavráteniu žalúdočných problémov.

Viac informácií – Fermentovaná papáya

 

Zdieľajte:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •