Fermentovaná papáya – elixír zdravia
Čo je to fementovaná papáya
Fermentovaná papáya je nápoj obsahujúci mnohé zdraviu prospešné látky: enzýmy, antioxidanty, vitamíny a minerály. Tento nápoj označovaný aj ako elixír zdravia sa získava šetrným spracovaním plodov papáye – fermentáciou, vďaka čomu sa zachová v produkte maximum účinných látok priaznivo pôsobiacich na ľudský organizmus. Po fermentovanej papáyi siahajú najmä ľudia trpiaci zvýšenou hladinou cukru v krvi, poruchami imunity, zlým hojením, či tráviacimi a žalúdočnými ťažkosťami. Jedno balenie fermentovanej papáye obsahuje 500 ml vzácnej tekutiny a pri odporúčanom užívaní (3x denne 5 ml) vydrží po dobu 33 dní.
Výhody fermentovanej papáye
✓ obsah mnohých zdraviu prospešných účinných látok
✓ prírodný produkt bez umelých konzervačných látok, stabilizátorov, farbív a umelých príchutí
✓ pôvodná receptúra austrálskych domorodcov znovu objavený S. Shaldomom
✓ originál z Austrálie
✓ jednotka na slovenskom trhu
Skúsenosti užívateľov
Anonym (54 rokov), 3 týždne po objednaní fermentovanej papáye proti problémom s cukrovkou:
“Píšem za kamaráta, ktorému som objednala papáju. Zlepšil sa mu stav t.j. cíti, že má viac síl, zlepšené trávenie, čistí sa mu celý organizmus. Je s tým nadmieru spokojný. Určite mu budem znovu objednávať.“
Kedy užívať fermentovanú papáyu
Zvýšená hladina cukru v krvi
Pri problémoch so zvýšenou hladinou cukru v krvi tzv. prediabetes si treba dávať veľký pozor. Je to totižto prvotný impulz, že človek má nábeh na cukrovku a mal by sa tomuto problému okamžite venovať. V prípade, že to chce robiť prírodným spôsobom, je pravidelné užívanie fermentovanej papáye, ideálnym riešením. Jedným z jej hlavných účinkov je totižto pomoc pri znižovaní hladiny cukru v krvi.
Narušená črevná mikroflóra
Zlé trávenie alebo inak povedané narušená črevná mikroflóra je problémom dotýkajúcim sa v dnešnej dobe mnohých ľudí. Narušená črevná mikroflóra je výsledkom dlhodobo nekvalitnej prijímanej stravy, či nesprávnych stravovacích návykov. Prejavuje sa napríklad hnačkami, pálením záhy, bolesťami a kŕčami žalúdka. Fermentovaná papáya dokáže vďaka bohatému obsahu probiotických kultúr narušené prostredie žalúdka zharmonizovať a naladiť na zdravé trávenie.
Oslabená imunita
Ďalším z hlavných účinkov fermentovanej papáye je podpora imunitného systému. Viaceré vedecké výskumy zamerané na účinky fementovanej papáye poukazujú, že posilnenie imunity fermentovanou papáyou sa netýka len zdravých ľudí, ako tomu v mnohých prípadoch podporných látok býva, ale fermentovaná papáya preukázateľne napomáha zvýšiť imunitu aj ľuďom s chronickými poruchami imunitného systému.
Problémy s hojením rán
Fermentovaná papáya obsahuje mnoho účinných látok, z ktorých značné zastúpenie majú cenné enzýmy, vďaka čomu fermentovaná papáya priaznivo vplýva na urýchlenie doby hojenia rán. Tento prospešný nápoj svoje účinky preukázal aj pri problémoch s tzv. diabetickou nohou, týkajúcim sa predovšetkým pacientov postihnutých cukrovkou.
Ďalšie informácie o fermentovanej papáyi
Zloženie:
74% šťava z plodov Carica papaya (papáya)
25% extrakt z granátového jablka
1% zelený čaj, probiotické kultúry: L. acidophilus, L. casei, L. plantarum, L. bulgaricus, bifidus, L. lactis, L. fermenty, Saccharomyces boulardii a cerevisiae
Obsah:
500ml nápoja
Užívanie:
3x denne 5 ml (vydrží po dobu 33 dní)
Pôvod:
Austrália, Rochway Laboratories (Pty) Ltd.
Záruka kvality – originál z Austrálie
Fermentovaná papáya 35 MultiplyPLUS je jedinečným produktom na slovenskom trhu. Pochádza až z ďalekej Austrálie, kde sa vyrába podľa pôvodnej receptúry austrálskych domorodcov znovu objavenej S. Shaldomom. Vďaka tejto receptúre si produkt zachováva čisto prírodné zloženie a maximum účinných zdraviu prospešných látok.